Postignut dogovor na sastanku bh. lidera sa predstavnikom MMF-a oko blokiranih sredstava

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Apr.2020, 10:58

Postignut dogovor na sastanku bh. lidera sa predstavnikom MMF-a oko blokiranih sredstava

Lideri SDA, HDZ-a i SNSD-a u prisustvu entitetskih premijera, predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i državnog ministra finansija nakon višesatnog sastanka sa zvaničnicima Evropske unije i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) postigli su dogovor o aranžmanu u visini od 330 miliona eura kredita za borbu protiv krize izazvane korona virusom. Predsjednik SDA Bakir Izetbegović rekao je nakon sastanka u Delegaciji EU u Sarajevu da je postignut dogovor i da će se kredit MMF-a od 330 miliona eura...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSTIGNUT DOGOVOR Lideri SNSD, HDZ i SDA odlučili da se BiH ZADUŽI 330 miliona evra kod MMF

Izvor: Blic, 11.Apr.2020

Lideri SNSD, HDZ i SDA dogovorili su sa zvaničnicima EU i Međunarodnog monetarnog fonda MMF deblokadu 330 miliona evra namenjenih BiH, saznaje Srna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.