Izvor: Danas, 23.Feb.2024, 09:55

Poslanici Zelenih u Evropskom parlamentu sastavljaju izveštaj o tome kako je srpska vlast trošila sredstva dobijena od EU?

Nakon Rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, u kojoj se zahteva ukidanje finansiranja i davanje finansijske pomoći Srbiji, ako međunarodna istraga dokaže izbornu krađu režima Aleksandra Vučića, poslanička grupa Zeleni u EP, prema saznanjima Danasa, piše studiju o tome kako je Srbija trošila novac evropskih fondova.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Građani EU „alergični“ kad čuju da postoji makar sumnja da je neko proneverio njihov novac: Diplomatski izvor o izveštaju o tome na koji način vlast u Srbiji troši novac Unije

Izvor: Danas, 23.Feb.2024

Ovo je još jedan način pritiska na vlasti u Srbiji, budući da će u izveštaju biti zahtevano da se finansijska pomoć ukine ili preispita ako se dokaže izborna krađa, kaže za Danas diplomatski izvor iz Evropske unije, osvrćući se na vest  Danasa o tome da poslanička grupa Zeleni u EP priprema...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.