Poruka EU Tačiju: Obaveze su obaveze

Izvor: B92, 17.Jun.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka EU Tačiju: Obaveze su obaveze

Priština -- Kancelarija EU u Prištini navela, povodom Hašima Tačija da neće dozvoliti formiranje ZSO, da su obaveze Beograda i Prištine iz briselskog dijaloga jasne.

"U godišnjim izveštajima, objavljenim 29. maja, jasno su navedene obaveze Beograda i Prištine, proistekle iz dijaloga vođenog pod pokroviteljstvom EU", naveli su iz Kancelarije za portal Gazeta ekspres.

Iz Kancelarije su apelovali na Beograd i Prištinu da postignu sporazum o normalizaciji odnosa.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kancelarija EU u Prištini: Obaveze iz Briselskog sporazuma su jasne

Izvor: Blic, 17.Jun.2019

Kancelarija Evropske unije u Prištini navela je, povodom nedavnih izjava predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija da neće dozvoliti formiranje Zajednice srpskih opština, da su jasne obaveze Beograda i Prištine koje proističu iz briselskog dijaloga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.