Popović (DSS): Rušenje zida u Kosovskoj Mitorivici - ponižavajući potez vlasti

Izvor: Beta, 04.Feb.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović (DSS): Rušenje zida u Kosovskoj Mitorivici - ponižavajući potez vlasti

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović ocenio je danas da je jedina korist za srpski narod od rušenja zida u Kosovskoj Mitrovici to što se sa njim ruši i "mit o tome da aktuelna vlast vodi politiku koja je u interesu Srbije i srpskog naroda"."Pogubne posledice politike kojom se sve podredjuje nastavku evrointegracija su takve da je poslednji čas da se ona temeljno promeni. Očigledna pristrasnost Evropske unije i njeno otvoreno zalaganje na zaokruživanju kosovske državnosti diskvalifikuje je kao medijatora daljih razgovora o rešavanju problema Kosova i Metohije", naveo je Popović, a saopštila DSS.On je rekao da Briselski ...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Popović: Rušenje zida u Mitorivici ponižavajući potez vlasti

Izvor: RTS, 04.Feb.2017

. Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović ocenio je da je jedina korist za srpski narod od rušenja zida u Kosovskoj Mitrovici to što se sa njim ruši i "mit o tome da aktuelna vlast vodi politiku koja je u interesu Srbije i srpskog naroda".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.