Politika ’’I EU i Kosovo’’ je šarena laža

Izvor: BKTV News, 23.Feb.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politika ’’I EU i Kosovo’’ je šarena laža

Srbija treba da proglasi političku neutralnost i time bi sa sebe skinula sve pritiske i ucene koje stižu iz Brisela, rekao je lider Demokeratske stranke Srbije Vojislav Koštunica i ocenio da je politika 'I EU i Kosovo' šarena laža za glasače.
Politička neutralnost je velika ideja i jak argument Srbije. Ona otvara mogućnost da se na novim osnovama postave i urede odnosi s Briselom i Vašingtonom, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Koštunica u intervjuu Blicu.
Prema njegovim rečima, 'Srbija drži ključeve rešavanja pitanja Kosova, jer Kosovo nikada ne može da postane u pravom smislu država i članica UN bez saglasnosti Srbije'.
Koštinica je ocenio da je politika I EU i Kosovo 'šarena laža koja se pred očima građana Srbije razobručila pred pritiscia i ucenama EU da Srbija mora da uspostavi dobrosusedske odnose s Kosovom kao susednom državom'.
'Kada vlast i pored svega ponavlja tu obmanu da je moguće i EU i Kosovo, onda se čovek zapita da li vlast zna da svaki građanin u Srbiji više nego dobro zna da se to kosi sa zdravim razumom i sa elementarnim osećajem dostojanstva Srbije', rekaoje Koštunica.
Izvor: Fonet
Tweet
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Vašington,   Vojislav Koštunica

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.