Pojačane sankcije Evropske unije prema Siriji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačane sankcije Evropske unije prema Siriji

Ministri vanjskih poslova EU osnažili su postojeće sankcije prema sirijskom režimu. Na crnu listu dodana su još 26 dužnosnika, tri kompanije, a moći će se obaviti inspekcije bilo kojeg broda za koji se sumnja da prevozi oružje za Siriju, te se mogu blokirati letovi iz Sirije prema Evropi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

EU pooštrila sankcije Siriji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2012

Evropska unija poostrila je danas sankcije Siriji i upozorila da sve veće nasilje izaziva izbjegličku krizu u susjednim zemljama. Ministri spoljnih poslova članica EU su na današnjem sastanku u Briselu odlučili da dodaju imena 26 osoba i tri kompanije na listu na kojoj je već više od 170 pojedinaca...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.