Platini: Ne brinem, Francuska će biti spremna za EP

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platini: Ne brinem, Francuska će biti spremna za EP

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini izrazio je uverenje da će Francuska biti spremna za organizaciju prvenstva Evrope 2016. godine, iako pripreme ne napreduju željenim tokom.
(FOTO: AP)
Stadioni u Sen Etjenu, Marseju i Bordou, koji su korišćeni za prvenstvo sveta 1998. godine trenutno se renoviraju, dok su radovi u Lionu na početku.
Mislim da će svi stadioni biti spremni i da to neće biti problem. Stadion u Lionu biće završen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kao i u Lansu – rekao je Platini novinarima u Parizu, gde su organizatori predstavili zvanični logo prvenstva.
Generalni sekretar UEFA Đani Infantino poručio je da ta organizacija ima potpuno poverenje u Francusku kao domaćina.
Poslednje prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj nije bilo lako organizovati, ali bila je to potpuno drugačija situacija u odnosu na ovu, jer Francuska ima svu neophodnu infrastrukturu. Osim stadiona, ništa drugo nije potrebno izgraditi – rekao je Infantino.
Prvenstvo Evrope u Francuskoj biće održano od 10. juna do 10. jula 2016. godine, a prvi put na šampionatu učestvovaće 24 nacionalna tima.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal,   Pariz

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Platini: Francuska će biti spremna za Evropsko prvenstvo

Izvor: Blic, 27.Jun.2013, 00:48

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini izrazilo je uverenje da će Francuska biti spremna za organizaciju prvenstva Evrope 2016. godine, iako pripreme ne napreduju željenim tokom...Stadioni u Sent Etjenu, Marseju i Bordou, koji su korišćeni za prvenstvo sveta 1998. godine trenutno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.