Petković razgovarao sa Lajčakom

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 17:13

Petković razgovarao sa Lajčakom

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković razgovarao je danas u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU Miroslavom Lajčakom.

Tema razgovora su bili sada postignuti sporazumi sa posebnim akcentom na formiranje ZSO.

On je na platformi X napisao da je sa lajčakom razgovarao i o preko potrebnoj deeskalaciji.

"U razgovorima o formiranju ZSO i izradi Nacrta Statuta ZSO, kao i pitanju nestalih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i drugim važnim temama učestvovali su i naši eksperti kao deo delegacije Beograda. Kao i uvek, u Brisel smo došli odlično pripremljeni", napisao je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković razgovarao sa Lajčakom o formiranju Zajednice opština

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2023

Direktor Kancelarije za Kosovo u Vladi Srbije Petar Petković rekao je da je razgovarao sa specijalnim izaslanikom Miroslavom Lajčakom o do sada postignutim sporazumima Kosova i Srbije, posebno uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom na Kosovu. On je na društvenoj mreži X objavio da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.