Petković i Bislimi naredne nedelje u Briselu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jul.2023, 21:47

Petković i Bislimi naredne nedelje u Briselu

Glavni pregovarači Srbije i Kosova, Petar Petković i Besnik Bisljimi (Bislimi) sastaće se u Briselu naredne nedelje, potvrđeno je Radiju Slobodna Evropa (RSE) u Briselu u utorak, 11. jula. "Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog, Miroslav Lajčak pozvao je naredne sedmice glavne pregovarače u Brisel da nastave razgovore o implementaciji novog Sporazuma o putu ka normalizaciji i Aneksa o njegovoj implementaciji", naveo je jedan portparol EU u pisanom odgovoru koji je...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sledeće nedelje sastanak Bisljimija i Petkovića u Briselu?

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

U Briselu će se sledeće nedelje sastati glavni pregovarači Kosova i Srbije, Besnik Bisljimi i Petar Petković, tvrdi Gazeta Ekspres i dodaje da se na tom sastanku očekuje finalizacija plana za deeskalaciju situacije na severu Kosova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.