Izvor: Danas, 29.Jan.2024, 15:24

Petar Petković nakon sastanka Vučića i Lajkača: Predsednik Srbije tražio da Kurti prestane s provokacijama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u razgovoru sa specijalnim izaslanikom EU za djalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom insistirao da Aljbin Kurti prestane sa provokacijama, a odluka o ukidanju dinara je jedna od njih koja ima za cilj da protera srpski narod i južno i severno od reke Ibar, naveo je Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM posle satanak Vučića i Lajčaka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"UKOLIKO KURTI UKINE DINAR, JASNO JE DA NE ŽELI MIR" Petković: "Priština krši Rezoluciju 1244"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 15:08

Grubo oglušovanje o međunarodno pravo od strane institucija tzv. Kosova..Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kazao je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao danas, ali i svih ovih dana, o potezima koje povlači Aljbin Kurti...- Juče smo u razgovoru sa Lajčakom preneli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.