PRIŠTINSKI MEDIJI TVRDE: Vučić i Kurti sledeće nedelje u Briselu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 22:01

PRIŠTINSKI MEDIJI TVRDE: Vučić i Kurti sledeće nedelje u Briselu

Na sastancima u Briselu razgovaraće se o novom formatu dijaloga između Srbije i Kosova, uz posredovanje Evropske unije, prenose prištinski mediji.

Internet portal Demokracia.com iz međunarodnih izvora saznaje da se sledeće nedelje navodno očekuje susret u Briselu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtja.

Kako prenosi Reporteri, sastanku će prisustvovati i visoki evropski zvaničnici.

Kako se navodi, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će Vučić prvi otići u Brisel, a posle njega i Kurti.

Na sastancima će razgovarati o mogućnosti nastavka dijaloga i stvaranja okvira za ovaj proces, rekao je izvor.

Nakon posete Briselu, očekuje se da će Kurti i Vučić narednih nedelja boraviti u zvaničnoj poseti Parizu, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.