Izvor: Blic, 11.Feb.2022, 17:59

PRIŠTINA HOĆE DA OBNAVLJA KUĆU NACISTIČKOG SARADNIKA Kritike pršte na sve strane, EU im zavrnula slavinu, ali oni ne odustaju od veličanja zločinaca

Mimo sveta i zdravog razuma, vlasti u Prištini ne odustaju od obnove kuće nacističkog saradnika Džafera Deve u Mitrovici, albanskog političara iz Drugog svetskog rata, koji je 1944. ušao u Vladu Albanije formirane uz podršku nacističke Nemačke. Da sve bude gore, od podrške su odustale Ujedinjene nacije, program za razvoj (UNDP) na Kosovu i Kancelarija Evropske unije (EU), ali Kosovo ne smo što nije uzmaklo već je optužilo Srbiju za "histeričnu reakciju".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.