PKS domaćin sednice Generalne skupštine Evropske asocijacije za vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2024, 13:00

PKS domaćin sednice Generalne skupštine Evropske asocijacije za vode

U Beogradu je održana dvodnevna sednica Generalne skupštine Evropske asocijacije za vode (Eureau), koja okuplja predstavnike vodećih organizacija u oblasti upravljanja vodnim resursima iz 33 zemlje - 27 država EU, kao i Islanda, Norveške, Švajcarske, Ukrajine, Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije.
Članovi Eureau obezbeđuju pijaću vodu i kanalizaciju za preko 450 miliona Evropljana, saopštila je Privredna komora Srbije.
Ove godine domaćin Generalne skupštine bila je Srbija, a u fokusu dvodnevnog zasedanja bila je revizija Strategije za period 2021 - 2030. godine.
Zahvaljujući na izuzetnom gostoprimstvu, predsednik Eureau Par Dalhielm istakao je da je usvojena nova strategija za naredne...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.