Opozicija u Velikoj Britaniji priprema zakon za stopiranje izlaska bez sporazuma

Izvor: Danas, 01.Sep.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija u Velikoj Britaniji priprema zakon za stopiranje izlaska bez sporazuma

Glavni savetnik za Bregzit britanske Laburističke partije Keir Starmer rekao je danas da opozicija planira da blokira izlazak Velike Britanije iz Evropske unije bez sporazuma tako što će tražiti odlaganje krajnjeg roka koji je trenutno 31. oktobar. Članak Opozicija u Velikoj Britaniji priprema zakon za stopiranje izlaska bez sporazuma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija planira da zakonski spreči Bregzit bez dogovora

Izvor: Blic, 02.Sep.2019, 00:57

Glavni savetnik za Bregzit u britanskoj Laburističkoj partiji Kir Starmer izjavio je da opozicija planira da spreči odlazak Velike Britanije iz EU bez sporazuma tako što će predložiti izmenu zakona kojom više ne bi važilo da je 31. oktobar poslednji rok za Bregzit.

Nastavak na Blic...

Torijevci upozoreni da se ne priklanjaju opoziciji protiv izlaska bez sporazuma

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2019

Poslanici Konzervativne partije u britanskom parlamentu upozoreni su da se ne bune protiv vladine politike o Bregzitu, dok je opozicija najavila predlog zakona da bi sprečila izlazak iz Evropske unije bez sporazuma...Iz kancelarije šefa poslaničke grupe konzervativaca, koji osigurava da poslanici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Niskogradnja nestabilnosti

Izvor: Danas, 02.Sep.2019

Neki bi cinik rekao da srpska niskogradnja - u kojoj ima i poprilično niskih strasti - iz dana u dan sve više napreduje i udarnički ruši sve pred sobom. Evo, recimo, samo što je u prisustvu istoimenog kneza, svečano pušten u rad autoput Miloš Veliki, završeni su i višegodišnji radovi na "rekonstrukciji"...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.