Opozicija  treba da bude u stalnom kontaktu sa predstavnicima EU

Izvor: Beta Video, 24.Avg.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija treba da bude u stalnom kontaktu sa predstavnicima EU

BEOGRAD Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić reko je da je izvestilac Dejvid Mekalister kazao da postoji mogućnost da mu je realnost predstavljena na drugačiji način, ali da mu je opozicija ponudila poptuno drugu sliku. Tadić je dodao da Mekalister smatra da opozicija zato treba da bude u stalnom kontaktu sa predstavnicima EU i parlamentarcima kako bi svi imali realističniju sliku o stanju u Srbiji. (CH6)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

TAdić: EU možda za pet godina oceni da Srbija nema dovoljno demokratije

Izvor: Beta Video, 24.Avg.2017

BEOGRAD Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je upozorio da bi moglo da se desi da za pet godina, na kraju pregovaračkog procesa, EU kaže da Srbija nema dovoljan nivo demokratije. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.