Očekivanja od susreta u Ohridu

Izvor: VOA, 18.Mar.2023, 00:21

Očekivanja od susreta u Ohridu

Aleksandar Vučić i Aljbin Kurti sastaju se u subotu u Ohridu okviru nove runde dijaloga dve strane. Evropska unija je najavila da će sastanak biti usredsređen na finalizaciju Aneksa o implementaciji sporazuma Evropske unije o putu normalizacije odnosa Kosova i Srbije. Kakva očekivanja od toga imaju novinar Veton Suroi, analitičar Ivan Vejvoda i bivši američki ambasador u Srbiji Kameron Manter - učesnici debate nevladinog Atlantskog saveta?
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Ohridu neće biti potpisa, ali biće napretka

Izvor: Deutsche Welle, 18.Mar.2023

Učesnici rasprave na temu budućnosti srpsko-kosovskih odnosa u organizaciji Atlantskog saveta podelili su oprezni optimizam uoči današnjeg sastanka u Ohridu. Ne očekuju ništa epohalno, već korak na putu..

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.