OFANZIVA VUČIĆA U BRISELU: Predsednik Srbije pokazao Kurtiju dokumenta, ovakav je položaj Srba na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 15:39

OFANZIVA VUČIĆA U BRISELU: Predsednik Srbije pokazao Kurtiju dokumenta, ovakav je položaj Srba na Kosovu

Od 15 časova predsednik Srbije učestvuje na trilateralnom sastanku sa Aljbinom Kurtijem i posrednicima EU.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas u Briselu sastao sa predstavnikom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i evropskim zvaničnicima, kojima je, saznaju mediji, pokazao spisak i fotografije svih incidenata i napada na Srbe na Kosovu ove godine.

Vučić se prvo sastao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prištine, Miroslavom Lajčkom, nakon čega je pričao sa šefom diplomatije EU Žozepom Boreljom.

Vučić im je predstavio spisak i fotografije koji jasno dokumentuju sve incidente ove godine i pokazuju kakav je stvarno položaj Srba na Kosmetu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.