OBrajen u Podgorici: Postoji šansa za dublje evropske integracije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Feb.2024, 17:23

O'Brajen u Podgorici: Postoji šansa za dublje evropske integracije

Pomoćnik američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejms O’Brajen poručio je u Podgorici da s novom crnogorskom vladom postoji šansa za dublje EU integracije. Premijer Milojko Spajić očekuje veće američke investicije, uz napomenu da Crna Gora bez te podrške ne može naprijed.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

O'Brajen: Crna Gora snažan NATO partner i ponosan sam na to

Izvor: VOA, 19.Feb.2024

Pomoćnik državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Džejms O’Brajen saopštio je da je Crna Gora “snažan NATO partner” i da je “ponosan na to”, navodeći da se tokom sastanaka sa crnogorskim zvaničnicima uvjerio u posvećenost Crne Gore evropskom putu.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.