Novine: Opasno igranje vatrom u Crnoj Gori; Balkanski vic postao stvarnost usred EU

Izvor: B92, 01.Feb.2020, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Opasno igranje vatrom u Crnoj Gori"; "Balkanski vic postao stvarnost usred EU"

"Večernje novosti" navode: "Srbi iz Vuhana u francuskom karantinu". Takođe, "Novosti" u nedeljnom izdanju pišu u Bregzitu i šta se sve događa nakon "raspada velikog projekta".

List "Politika" piše o "sumornoj demografskoj slici Srbije": "Zašto nas je sve manje".

"Blic" u sutrašnjem izdanju navodi: "Opasno igranje vatrom u Crnoj Gori".

"Milo proglašava epidemiju da bi sačuvao vlast?" piše list "Alo!" govoreći o trenutnim dešavanjima u Crnoj Gori i situaciji sa koronavirusom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novine: "Milo i vlast nas zastrašuju"; "Na izbore 26. aprila"

Izvor: B92, 02.Feb.2020, 22:22

Dnevna štampa u izdanju za ponedeljak najviše se bavi pobedom Novaka Đokovića u finalu Australijen Open-a, koronavirusom i litijama u Crnoj Gori..."Politika" piše litijama u Crnoj Gori protiv Zakona o slobodi veroispovesti...Večernje Novosti u tekstu pod nazivom "Na izbore 26. aprila", govori o...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.