Novi izazov: Mažić sudi duel Španije i Turske!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi izazov: Mažić sudi duel Španije i Turske!

Nagrada za dobro obavljen posao u prvom meču Evropskog prvenstva za srpski sudijski tim

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće utakmicu drugog kola D grupe na šampionatu Evrope između fudbalera Španije i Turske, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Utakmica se igra u Nici, a Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Grujić, dok će pomoćnici iza gola biti Danilo Grujić i Nenad Ðokić. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Srpski tim je vodio utakmicu između Republike Irske i Švedske i dobio najvišu ocenu. Zaista je Mažić držao igru pod kontrolom, nije bilo spornih momenata, a naredni meč bi mogao da bude pravi izazov za našeg arbitra.

Utakmica između Španije i Turske igra se u petak od 21 sat.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mažić sudi "Furiji" i Turcima

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2016

Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažići dijeliće pravdu na utakmici drugog kola grupe D na Evropskom prvenstvu između Španije i Turske, potvrđeno je u UEFA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.