Niš finansirao projekte i organizacije za mlade sa ukupno 4 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš finansirao projekte i organizacije za mlade sa ukupno 4 miliona dinara

Na konkurs Grada Niša za finansiranje projekata za mlade, prema rečima direktora Kancelarije za mlade Stevana Živkovića, najviše je pristiglo onih koji se odnose na unapređenje bezbednosti, podizanje svesti o ekologiji, medije i informisanje, EU integracije i zapošljavanje. Ukupno 3 miliona dinara iz gradskog budžeta dobilo je 18 projekata nevladinih organizacija, navode na gradskom sajtu, a još milion je dobio Resurs >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centar Udruženja Mladi ambasadori.

Kako preciziraju, projekti imaju za cilj poboljšanje položaja mladih u gradu, a preko Resurs centra pare će otići neformalnim udruženjima koja se takođe bave mladima.

Direktor Kancelarije za mlade rekao je da je ove godine po projektu odobreno od 100.000 do 200.000 dinara.

Prvi čovek grada Darko Bulatović je najavio da će gradska vlast nastaviti da pomaže mladima u što većoj meri.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Četiri miliona dinara za projekte mladih

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Sep.2018

Grad Niš je kroz konkurs Kancelarije za mlade ove godine su podržali realizaciju 18 projekata nevladinih organizacija namenjenih poboljšanju i unapređenju položaja mladih u Nišu, i za te namene je iz Budžeta izdvojeno 3 miliona dinara...Još milion dinara opredeljeno je za pomoć neformalnim...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.