Izvor: Danas, 30.Sep.2022, 16:24

Nebojša Zelenović, nakon razgovora sa evroparlamentarcima: U Srbiji funkciniše samo institut sile

Vreme ne radi za Srbiju. Zato Srbija treba da napravi strateški dogovor sa Evropskom unijom o evropskim i zapadnim integracijama. I naravno neodrživo je sadašnje stanje, jer Srbija mora da se odredi prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, rekao je Nebojša Zelenović, šef poslaničke grupe Zajedno- Moramo, na konferemciji za novinare, nakon susreta sa evroparlmentarcima Vladimirom Bilčikom i Majtađom Njemecom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"POTREBAN STRATEŠKI DOGOVOR SA EU" Zelenović: Neodrživo da se Srbija ne odredi prema ruskoj agresiji

Izvor: Blic, 30.Sep.2022

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović rekao je danas, posle sastanka sa specijalnim izvesiocem Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimirom Bilčikom, da je neodrživo da se Srbija ne odredi prema činjenicama vezanim za rusku agresiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.