Ne želim ni da razmišljam o padu vlade

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne želim ni da razmišljam o padu vlade"

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da o eventualnom padu vlade Andreja Plenkovića ne želi ni da razmišlja, jer je reč o hipotetičkom pitanju.

"Ne učestvujem u tim pregovorima, ali verujem da svi razmišljaju da je stabilnost vlade bitna ne samo u kontekstu predsedavanja Hrvatske Evropskom unijom, nego i za nastavak pozitivnih makroekonomskih trendova", navela je Grabar Kitarović, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zagrebački Jutarnji list.

Upitana kako bi eventualni pad vlade uticao na njenu predsedničku kampanju, Grabar Kitarović je kazala da je to hipotetičko pitanje i da o tome ne želi da razmišlja.

Grabar Kitarović je to rekla uoči sastanka predstavnika stranaka vladajuće koalicije, a nakon što je HNS zapretila da će izaći iz vlasti, ako vlada ne udovolji zahtevima prosvetara, čiji štrajk traje već 15 dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.