Najbolje fotografije netaknute prirode Srbije na izložbi u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje fotografije netaknute prirode Srbije na izložbi u Nišu

Izložba "Priroda u pozitivu" na kojoj će biti prikazano 19 najboljih fotografija netaknute prirode Srbije, biće otvorena u niškom "EU info kutku" od ponedeljka, 18. novembra u 17 sati.

Na konkursu Delegacije Evropske unije u Srbiji i Nacionalne geografije na srpskom pristiglo je više od 3.000 fotografija prirodnih lepota, a najbolje će biti izložene u Nišu.

Najbolju fotografiju mobilnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << telefonom napravila je Jana Kotnik koja je prikazala Trem na Suvoj planini.

Nagrade su dobili i: 1. mesto – Geza Farkaš, Fotografija: Srne, Mesto nastanka: Slano Kopovo, 2. mesto – Jan Valo, Fotografija: Jutro, Mesto nastanka: Ovčar; 3. mesto – Zoran Milutinović, Fotografija: Obračun, Mesto nastanka: Stari Begej - navode u EU info kutku.

Posetioci izložbe će osim pobedničke četiri fotografije moći da vide i još 15 koje su ušle u uži izbor, a ukupno 29 njih će biti objavljeno u e-publikaciji Delegacije Evropske unije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otvaranje izložbe “Priroda u pozitivu” – netaknuta priroda Srbije

Izvor: Megafon.co, 18.Nov.2019

Izložba “Priroda u pozitivu” se otvara u ponedeljak, 18. novembra u 17 sati u EU Info kutku Niš. Najbolje fotografije netaknute prirode Srbije izabrane na konkursu “Priroda u pozitivu” biće predstavljene na izložbi. Petočlani žiri odabrao je četiri pobedničke od preko 3.000 pristiglih...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.