Na dnevnom redu Evropskog saveta i Zapadni Balkan

Izvor: EurActiv Srbija, 22.Mar.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dnevnom redu Evropskog saveta i Zapadni Balkan

Na dvodnevnom samitu koji je počeo 22. marta u Briselu Evropski savet usvojio je zaključke o Zapadnom Balkanu pred majski samit u Sofiji, čime je potvrdjeno i da će proširenje EU biti tema Saveta u junu. Prolećni Evropski savet biće fokusiran na ekonomska pitanja, posebno na trgovinu, ali će se šefovi država ili vlada EU baviti i drugim važnim pitanjima, poput poreza, spoljnih odnosa, zone evra, napada u Solzberiju i, naravno, izlaska Britanije iz Unije.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Na dnevnom redu samita EU i Zapadni Balkan

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2018

Na dvodnevnom samitu koji počinje danas u Briselu Evropski savet treba da usvoji zaključke o Zapadnom Balkanu pred majski samit u Sofiji, čime će biti potvrđeno i da će proširenje EU biti tema Saveta u junu, prenosi Beta.   Prolećni Evropski savet biće fokusiran na ekonomska pitanja, posebno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.