Izvor: Pančevac-online.com, 14.Sep.2023, 11:22

NOVA RUNDA DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE: Završen sastanak Borelja i Lajčaka sa Vučićem

U Briselu je danas nešto posle 10 sati završen bilateralni sastanak šefa dipomatije EU Žozepa Borelja i specijalnog predstavnika EU za dijalog Miroslava Lajčaka sa delegacijom Beograda koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Zatim je usledio odvojeni sastanak Borelja i Lajčaka sa delegacijom Prištine na čelu sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem. Posle sastanka […] The post NOVA RUNDA DIJALOGA BEOGRADA I PRIŠTINE: Završen sastanak Borelja i Lajčaka sa Vučićem appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavetnici: Vučić treba da odbije sastanak sa Kurtijem

Izvor: Danas, 14.Sep.2023

Stranka Zavetnici je zatražila od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da danas u Briselu odbije direktan susret sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, jer je odgovoran za nasilje nad Srbima na severu Kosova.

Nastavak na Danas...

Završen sastanak Vučića i Kurtija u Briselu

Izvor: Danas, 14.Sep.2023

Završen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, uz posredovanje Žozepa Borelja, visokog predstavnika EU za spoljne poslove i Miroslava Lajčaka, specijalnog izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine.

Nastavak na Danas...

Vučić: Težak dan u Briselu, neuspešan sastanak

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2023

BUDIMPEŠTA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je da su današnji pregovori u Briselu sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i visokim predstavnikom Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Žozepom Boreljom bili teški i da su održani ''u gotovo ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.