Izvor: Blic, 14.Sep.2023, 06:13

PREGOVORI U BRISELU Danas susret Vučića i Kurtija: Prvo zasebni sastanci, a onda će sesti za ISTI STO sa Boreljom i Lajčakom

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine na najvišem političkom nivou održava se danas u Briselu. Glavni učesnici su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prištinski premijer Aljbin Kurti, a fokus je, kako je najavljeno iz Evropske unije (EU), primena Sporazuma o putu ka normalizaciji, ali i aktuelna pitanja.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine u Briselu: Jedna stvar će biti u fokusu

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2023

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine uz posredovanje EU biće održana danas u Briselu, a u fokusu će biti primena Sporazuma o putu ka normalizaciji između Kosova i Srbije.

Nastavak na Radio 021...

Vučić stigao u zgradu EU u Briselu, počeo sastanak sa Boreljom i Lajčakom

Izvor: Danas, 14.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je nešto posle devet sati u zgradu Spoljne službe Evropske unije u Briselu. Kao javljaju izveštači iz Brisela, počeli su sastanci sa šeom evropske diplomatije Žozepa Borelja i specijalnim izaslanikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom i delegacije Beograda.

Nastavak na Danas...

PREGOVORI U BRISELU Sastanak završen posle više od dva sata, Vučić otkrio detalje: Kurti nije hteo da prihvati PREDLOG EU (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Sep.2023

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine na najvišem političkom nivou održana je danas u Briselu. Glavni učesnici bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prištinski premijer Aljbin Kurti, a fokus je bio na primeni Sporazuma o putu ka normalizaciji, ali i aktuelnim pitanjima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.