NAJVEĆI ALBANSKI LOBISTA UPOZORIO VLASTI LAŽNE DRŽAVE DA PRIPAZE: Kurti gubi podršku, narušeni odnosi Prištine sa SAD i EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 12:00

NAJVEĆI ALBANSKI LOBISTA UPOZORIO VLASTI LAŽNE DRŽAVE DA PRIPAZE: Kurti gubi podršku, narušeni odnosi Prištine sa SAD i EU

Amerika i EU pomno prate šta se dešava na severu Kosova

Odnosi Prištine i Evropske unije su narušeni, ocenio je američki analitičar i albanski lobista Danijel Server. On je za RTK, na pitanje da li su diplomatski odnosi tzv. Kosova i SAD narušeni zbog situacije na severu KiM, odgovorio da su ti odnosi "narušeni".

- Izgleda da ima mnogo američkih i evropskih diplomata koji se žale na nekoordinaciju od strane Kosova. Ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se tačno dogodilo, ali jasno je da su odnosi sa Evropom i SAD narušeni - rekao je Server.

Prema njegovoj oceni, Priština treba da unapredi svoje odnose sa Vašingtonom i Briselom. Server je dodao da je ohrabrio vlasti u Prištini da budu, kako je naveo, "pažljive".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Server: Odnosi Kosova i EU su narušeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2023

Odnosi Prištine i Evropske unije su narušeni, ocenio je američki analitičar i albanski lobista Danijel Server.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.