Mukama nema kraja, istraga protiv Luisa Suareza!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2020, 18:39

Mukama nema kraja, istraga protiv Luisa Suareza!

Hoće li mu ovo izjaloviti transfer?

Tužilaštvo Fudbalskog saveza Italije pokrenulo je istragu o ispitu koji je urugvajski fudbaler Luis Suarez polagao u Peruđi, u vezi sa dobijanjem italijanskog državljanstva.

Napadač Barselone došao je prošle nedelje u Peruđu, kako bi polagao ispit za dobijanje italijanskog državljanstva.

Italijansko državljanstvo mu je bilo potrebno u slučaju potpisivanja ugovora sa Juventusom, da bi u tom timu nastupao kao igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Evropske unije.

Prema navodima lista Republika, policija je otkrila nepravilnosti prilkom ispita.

Predstavnik policije, koji je i ranije učestvovao u istragama oko Univerziteta zbog sumnjivih aktivnosti, rekao je za radio Punto Novo da je Urugvajac "dobio diplomu naprednog nivoa italijanskog jezika, ali da je otkriveno da je sve bilo namešteno".



"Mislim da preterujemo. Došao je u Italiju da završi kurs. Pustimo tužioca da radi, ako budu postojale neke pretpostavke, mislim da ćemo morati imati poverenje u sportsku pravdu",
rekao je predsednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina za Skaj Sport.

Luis Suarez je praktično već viđen kao novi igrač Atletiko Madrida, videćemo hoće li mu ovo poremetiti planove.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.