Mukama nema kraja, istraga protiv Luisa Suareza!

Autor: Beta Beta
sreda 23.09.2020.
16:17
Izvor: Beta

Hoće li mu ovo izjaloviti transfer?

FC. EPA-EFE/CROCCHIONI
FC. EPA-EFE/CROCCHIONI

Povezane vesti

Tužilaštvo Fudbalskog saveza Italije pokrenulo je istragu o ispitu koji je urugvajski fudbaler Luis Suarez polagao u Peruđi, u vezi sa dobijanjem italijanskog državljanstva.

Napadač Barselone došao je prošle nedelje u Peruđu, kako bi polagao ispit za dobijanje italijanskog državljanstva.

Italijansko državljanstvo mu je bilo potrebno u slučaju potpisivanja ugovora sa Juventusom, da bi u tom timu nastupao kao igrač iz Evropske unije.

Prema navodima lista Republika, policija je otkrila nepravilnosti prilkom ispita.

Predstavnik policije, koji je i ranije učestvovao u istragama oko Univerziteta zbog sumnjivih aktivnosti, rekao je za radio Punto Novo da je Urugvajac "dobio diplomu naprednog nivoa italijanskog jezika, ali da je otkriveno da je sve bilo namešteno".

"Mislim da preterujemo. Došao je u Italiju da završi kurs. Pustimo tužioca da radi, ako budu postojale neke pretpostavke, mislim da ćemo morati imati poverenje u sportsku pravdu",
rekao je predsednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina za Skaj Sport.

Luis Suarez je praktično već viđen kao novi igrač Atletiko Madrida, videćemo hoće li mu ovo poremetiti planove.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Wednesday, 23.09.2020
17:10

I naravno talijanski mediji i novinari oni "Anti Juventini"kojih je "pola Italije" uključujući i većinu balkanskih medija odmah su proširili "senzaciju" da je Juventus umiješan u ti "aferu" i da navodno postoje "snimke razgovora "odvjetnice Juventusa sa profesorima na univerzitetu gdje Suarez trebao polagati ispit iz talijanskog jezika , đubrad gledaju samo način kako da prekinu "devetogodišnju dominaciju" Juventusa u serie a ako nikako drugačije onda "senzacionalnim vijestima" ,fuj

avatar
Mirjevac
Wednesday, 23.09.2020
16:56

Hahaha, pravdu u italijansko sudstvo i u italijanski sportski savez! Oni su naj gori u evrpi i oni kazu da je neko muckao! Sam taj fudbalski savez italije sve to namestso pod uticajem juventusa, da bi sto pre doveli Suareza! Univerzitet tvrdi da nije bilo muckanja, a sportski savez italije hoce sebe da opere sebe posto je transver propao, sad udri po Suareza on nije u italiu! Juve je sve to mucka samo da bi dobio Suareza!