Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mondoloni: Bez sporazuma o KiM nema integracije Srbije u EU

Srpski narod ne bi trebalo da reši pitanje Kosova da bi zadovoljio EU, već radi sopstvene budućnosti, kako bi mir vladao u regionu, ocenio je ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni.

Izvor: FoNet

On ipak, kaže da bez dogovora sa Prištinom, nema napretka ka EU.

"Francuska, bez ikakvog dvoumljenja, dvesta odsto podržava nastojanje Srbije da postane članica EU, i pomaže >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << joj da to i ostvari. Francuska je prijatelj Srbije, a među prijateljima se govori istina. Dakle, mislim da predsednik i Vlada Srbije znaju, a znam da srpski narod takođe zna, da neće biti integracije Srbije u EU bez sporazuma o Kosovu", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.