Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Tempo.

Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji.

Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 - Šta nam predstoji?", Miščević je rekla da će Srbija do kraja marta “poslati” u Brisel i poglavlje koje se tiče ekonomske i monetarne unije.

"Tako da ćemo imati pet poglavlja pred državama članicama, što znači da smo do kraja marta u potpunosti spremni za otvaranje pet poglavlja. Nadam se da će se naša agenda nastaviti ovim tempom”, rekla je Miščević.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Miščević: Spremno još pet poglavlja

Izvor: N1 televizija, 13.Mar.2018

Srbija će do kraja marta biti spremna za otvaranje još pet poglavlja u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, izjavila je Tanja Miščević, šef tima za pregovore o pristupanju Srbije EU...Ona je na konferenciji o otvaranju Poglavlja 30 precizirala da će peto biti Poglavlje 17 o ekonomskoj i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.