Do kraja marta Srbija spremna za otvaranje pet poglavlja

Izvor: B92, 13.Mar.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja marta Srbija spremna za otvaranje pet poglavlja

Beograd -- Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila da će Srbija do kraja marta biti spremna za otvaranje pet poglavlja.

Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 - Šta nam predstoji?", Miščević je rekla da će Srbija do kraja marta "poslati" u Brisel i poglavlje koje se tiče ekonomske i monetarne unije.

"Tako da ćemo imati pet poglavlja pred državama članicama, što znači da smo do kraja marta u potpunosti spremni za otvaranje pet poglavlja. Nadam se da će se naša agenda nastaviti ovim tempom”, rekla je Miščević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Izvor: RTS, 13.Mar.2018

Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji. . Govoreći na skupu "Otvaranje...

Nastavak na RTS...

Miščević: Do kraja marta spremni za otvaranje pet poglavlja

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2018

Tempo...Šefica Pregovaračkog tima za pregovore sa EU Tanja Miščević izjavila je danas da će Srbija do kraja marta biti u potpunosti spremna za otvaranje pet poglavlja u procesu pregovora o pristupanju Uniji...Govoreći na skupu "Otvaranje poglavlja 30 - Šta nam predstoji?", Miščević je rekla...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.