Izvor: Danas, 20.Jun.2023, 15:35

Miroslav Lajčak: Lideri Srbije i Kosova će doći u Brisel

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Srbije i Kosova Miroslav Lajčak izjavio je danas da je uveren da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti odazvati pozivu iz Brisela, na krizni sastanak, dodajući da nije bilo slučaja da lideri odbiju takav poziv.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"SASTANKA ĆE BITI, RADIMO NA DATUMU" Lajčak o susretu Vučića i Kurtija u Briselu: Nijedan od lidera do sada nije rekao "ne" dijalogu

Izvor: Blic, 20.Jun.2023

Lideri obe strane će doći u Brisel, sastanak će se održati. Bitno je da ljudi što pre nastave sa normalnim životom, rekao je danas specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.