Mirković: Zakon o javnom informisanju u novembru u Vladi

Izvor: EurActiv Srbija, 20.Okt.2013, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Zakon o javnom informisanju u novembru u Vladi

Pomoćnik ministra kulture zadužen za medije Saša Mirković izjavio je da očekuje da Vlada Srbije u novembru razmatra nacrt zakona o javnom informisanju. U intervjuu agenciji Beta, Mirković je naveo da su, pored tog zakona, u ovom trenutku za Ministarstvo kulture i informisanja Srbije prioritet javne rasprave o zakonima o elektronskim medijima i o javnim servisima, planirane da traju do kraja meseca. Mirković je rekao i da posle rasprave treba sačekati mišljenje ministarstava i Evropske unije da bi se predlozi našli na sednici Vlade.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Saša Mirković: Zakon o javnom informisanju u novembru u Vladi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Okt.2013, 09:52

ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Pomoćnik ministra kulture zadužen za medije Saša Mirković izjavio je da očekuje da Vlada Srbije u novembru razmatra nacrt zakona o javnom informisanju >>>(Ključne reči: zakoni o elektronskim medijima i javnim servisima; medijski zakoni; mediji; regulativa)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.