Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 11:41

Migranti "zalutali" na niški Terminal

Carinici se gotovo svakodnevno susreću sa pokušajima migranata da se sakriveni među robom ilegalno prebace na teritoriju EU koji su zarad toga spremni da rizikuju i život.
Upravo to se dogodilo osmorici migranata, koje su carinici pronašli 5. avgusta 2020. godine, kada je na ispostavu Terminal Niš stigao domaći kamion, koji je iz Soluna prevozio robu za uvoznika u Nišu, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se u saopštenju Uprave carina.

Makedonska carinska obeležja bila su neoštećena, što govori o tome da je kamion pregledan u Severnoj Makedoniji.
Kada su nakon okončanja carinskog postupka carinici u prisustvu policije otvorili kamion, u njemu su zatekli osmoricu mladića, gotovo dečaka, sakrivenih među paletama elektroda za elektrolučno zavarivanje.
Kako su i gde ušli u kamionski tovar uvrdiće policija koja ih je preuzela u dalju nadležnost.
Od početka ove godine carinici su u pokušaju ilegalnog prelaska granice sprečili preko 650 migranata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu pronađeno osam migranata u zapečaćenom kamionu

Izvor: Danas, 06.Avg.2020

Carinici su na terminalu u Nišu, u domaćem kamionu koji je prevozio robu iz Soluna, a imao je neoštećena makedonska carinska obeležja pronašli osam migranata sakrivenih među paletama elektroda za elektrolučno zavarivanje, saopštila je danas Uprava carina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.