Mesiju nagrada za najbolji gol

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesiju nagrada za najbolji gol

Gol fudbalera Barselone Lionela Mesija u utakmici protiv Rome, proglašen je danas za najbolji gol u prošloj sezoni, saopštila je Evropska fudbalska unija (Uefa).

Prema mišljenju navijača koji su glasali na sajtu Uefe, najlepši gol u prošloj sezoni Mesi je postigao tokom utakmice protiv Rome (6:1), u grupnoj fazi Lige šampiona, prošlog novembra.

Mesi je dobio 73.331 glas, odnosno 34 odsto. Drugo mesto sa 13 odsto glasova zauzeo je futsaler Rikardinjo, golom koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je dao selekciji Srbije na Evropskom prvenstvu u futsalu u Beogradu.

Reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri je sa 11 odsto glasova zauzeo treće mesto, golom koji je postigao u utakmici protiv Poljske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Autor: Agencije
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.