Mej: Pregovori o razlazu s EU ulaze u najtežu fazu

Izvor: EurActiv Srbija, 03.Okt.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Pregovori o razlazu s EU ulaze u najtežu fazu

Britanska premijerka Tereza Mej rekla je 3. oktobra da pregovori o razlazu s EU ulaze u "najtežu fazu" i pozvala je svoju podeljenu Konzervativnu stranku da prestane sa svadjama oko Bregzita i podrži njen plan za budući dogovor o izlasku iz Unije. U obraćanju poslednjeg dana godišnjeg Kongresa stranke u Birmingemu, dan pošto je njen rival Boris Džonson napao njen plan za Bregzit, Tereza Mej je rekla da su britanski predlozi "vrlo izazovni za EU".
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

May pozvala stranku da podrži njen plan o Brexitu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Okt.2018

Britanska premijerka Theresa May rekla je danas da pregovori o razlazu s Evropskom unijom ulaze u "najtežu fazu" i pozvala je svoju podijeljenu Konzervativnu stranku da prestane sa svađama oko Brexita i podrži njen plan za budući dogovor o izlasku iz Unije. U obraćanju posljednjeg dana godišnjeg...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.