Mej: O tome šta smo postigli posle Nove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: O tome šta smo postigli posle Nove godine

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je danas da će posle novogodišnjih praznika objasniti kakva obećanja je dobila od Evropske unije po pitanju njenog dogovora u Bregzitu.

"Predstavićemo ono što smo postigli u pregovorima sa EU nakon što se vratimo posle Nove godine, kada ćemo o tome i razgovarati", rekla je Mejova, prenosi Rojters.

Ona je lideru opozicione Laburističke partije, Džeremiju Korbinu, poručila da radi sa EU u pridobijanju podrške donjeg doma britanskog parlamenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mej: O tome šta smo postigli sa EU, posle Nove godine

Izvor: RTS, 19.Dec.2018

. Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je da će posle novogodišnjih praznika objasniti kakva obećanja je dobila od Evropske unije po pitanju njenog dogovora u Bregzitu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.