Izvor: Blic, 18.Dec.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević: Tanok je korumpiran, Đukanović ga je platio da govori neistine

Izveštaji izvestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Britanca Čarlsa Tanoka o procesu integracija ove države u EU su neobjektivni, tendenciozni i proizvod korupcije Mila Đukanovića, smatra poslanik opozicionog saveza Demokratski front (DF) Nebojša Medojević.

"Tanok govori neistine o Crnoj Gori, o čemu sam obavestio britanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ministra inostranih poslova Borisa DŽonsona", rekao je Medojević na sednici skupštinskog Odbora za stabilizaciju i pridruživanje EU i Crne Gore.

Medojević je poručio Tanoku da bi trebalo da ga bude sramota.

Tanok, koji je prisustvovao sednici skupštinskog Odbora, izjavio je da je uvređen zbog pokušaja diskreditovanja njegovog rada u procesu integracija i da očekuje izvinjenje.

"U mojoj zemlji ovo bi moglo da dovede do građanske parnice", rekao je on.

Izvestilac za Crnu Goru pozdravio je povratak DF-a u Skupštinu Crne Gore.

"Pozivam ostatak opozicije u parlament. Politika se uvek bolje odvija u parlamentu, nego na ulici", poručio je Tanok.

Predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović u uvodnom obraćanju na sednici skupštinskog odbora izrazio je sumnju da deo opozicije želi da uspori proces integracija Crne Gore u EU.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.