MOMIROVIĆ: PROTERIVANjE SRBA JE JEDINI CILj ZABRANE TRGOVINE NA KIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2024, 12:13

MOMIROVIĆ: PROTERIVANjE SRBA JE JEDINI CILj ZABRANE TRGOVINE NA KIM

Beograd, 09. april - Poslao sam pismo svim ministrima trgovine zemalja Evropske unije, Velike Britanije, SAD i CEFTA u kome po treći put za godinu dana upozoravam sve da je i dalje na snazi zabrana trgovinom srpskim proizvodima na teritoriji Kosova i Metohije. Ova zločinačka politika je odnedavno proširena još jednim vidom ekonomske agresije, zabranom upotrebe dinara na teritoriji Kosova i Metohije, rekao je ministar trgovine Tomislav Momirović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Momirović: Proterivanje Srba jedini cilj zabrane trgovine na Kosovu i Metohiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Apr.2024

Ministar trgovine u Vladi Srbije u tehničkom mandatu Tomislav Momirović izjavio je da je uputio pismo svim ministrima trgovine zemalja Evropske unije, Velike Britanije, SAD i CEFTA, u kome po treći put za godinu dana upozorava sve njih da je i dalje na snazi zabrana trgovinom srpskim proizvodima na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.