MLADIĆ ĆE BITI UHAPŠEN DO 6 JUNA?!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2011, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ ĆE BITI UHAPŠEN DO 6 JUNA?!

BEOGRAD - Državni vrh Srbije dao je "zeleno svetlo" svim službama za opsežnu akciju potrage za haškim optuženikom Ratkom Mladićem u koju će se po prvi put uključiti i operativci zapadnih obaveštajnih službi!

Portalu "Vestionlajn" izz više izvora je potvrđeno da bi ovo trebalo da bude jedna od najopsežniji akcija potrage, a u Srbiji se licitira sa dva moguća datuma do kojih bi Mladić trebalo da bude uhapšen - 6. jun, kada bi glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << haški tužilac Serž Bramerc trebalo da u UN obrazloži svoj izveštaj o saradnji Srbije sa Tribunalom, i septembar, kada bi čelnici EU trebalo da ponovo odluče u vezi kandidature Srbije.

Posle negativnog izveštaja glavnog haškog tužioca Serža Brameca o saradnji Srbije sa Tribunalom, predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da veruje da će general Ratko Mladić i Goran Hadžić biti uhapšeni u dogledno vreme, jer Srbija traga za njima "svim državnim potencijalima".

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ranije je rekao da se i MUP uključio u lociranje haških optuženika, što podrazumeva širi nadzor komunikacije i praćenje osoba za koje se sumnja da imaju veze sa njihovim skrivanjem.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.