Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021, 20:26

Lajčak objavio fotografiju s Vučićem: Cenim priliku da razgovaramo o dijalogu

Izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je na Tviteru fotografiju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i naveo da "ceni što je imao priliku da sa njim razgovara o najnovijim dešavanjima u dijalogu, kao i o odnosima EU i Zapadnog Balkana".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lajčak i Vučić se sastali u Briselu

Izvor: VOA, 17.Maj.2021

Miroslav Lajčak, specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, i predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastali su se u Briselu, objavila su dvojica zvaničnika na nalozima društvene mreže Tviter. “Cenim priliku da sa predsednikom Srbije razmatram najnovije detalje u vezi...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.