Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jul.2023, 17:12

Lajčak dolazi u Beograd i Prištinu: Sa Vučićem i Kurtijem o deeskalaciji i nastavku dijaloga

SRBIJA – Ova poseta Lajčaka biće prva nakon što je Evropska komisija odredila kaznene mere za Prištinu Portparol Evropske unije Peter Stano potvrdio je da će evropski emisar za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak tokom ove nedelje otputovati na u Prištinu i Beograd, gde će održati sastanke o daljem toku dijaloga. Stano je rekao […]
Vest Lajčak dolazi u Beograd i Prištinu: Sa Vučićem i Kurtijem o deeskalaciji i nastavku dijaloga objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stano: EU preduzela mere prema tzv. Kosovu jer nije preduzelo neophodne korake

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023

Portparol Evropske unije Peter Stano, potvrdio je da je EU odlučila da sprovede niz mera prema Prištini jer nije preduzelo neophodne korake ka deeskalaciji situacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.