Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Jan.2024, 12:55

Lajčak će u Davosu imati odvojene sastanke sa Vučićem i Kurtijem

BRISEL – Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak imaće u Davosu, na marginama Svetskog ekonomskog foruma koji sutra počinje, odvojene sastanke sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, izjavio je danas portparol EU Peter Stano. On je za Tanjug rekao da će Lajčak učestvovati na ovogodišnjem […]
Vest Lajčak će u Davosu imati odvojene sastanke sa Vučićem i Kurtijem objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"OČEKUJEM DINAMIČNU SEDNICU U DAVOSU" Lajčak: Pozitivni pomaci u dijalogu između Beograda i Prištine

Izvor: Blic, 15.Jan.2024, 08:13

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak poručio je da će predstojeća sedmica u Davosu, gde će biti održan samit Svetskog ekonomskog foruma biti ''dinamična'' i dodao da će tokom nje imati brojne bilateralne sastanke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.