Lajčak: Razgovori nisu bili jednostavni, ali su korak napred

Izvor: B92, 27.Avg.2020, 23:41

Lajčak: Razgovori nisu bili jednostavni, ali su korak napred

Specijalini predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslav Lajčak, ocenio je da današnji razgovori na ekspertskom nivou nisu bili jednostavni.

Međutim, on je dodao da predstavljaju korak napred ka normalizaciji odnosa.

Lajčak je večeras, na svom Fejsbuk nalogu, posle razgovora napisao da su trajali nekoliko sati i da ni u kom slučaju nisu bili jednostavni.

"Ali (razgovori) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su stvorili konstruktivan dijalog i doveli nas korak bliže konačnom cilju dijaloga Beograda i Prištine, a to je normalizacija odnosa Srbije i Kosova", napisao je Lajčak na Fejsbuku posle razgovora u Briselu.

Delegaciju Beograda na razgovorima na ekspertskom nivou predvodio je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, a Prištine Skender Hiseni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lajčak: Razgovori nisu bili jednostavni, ali su korak napred

Izvor: Blic, 27.Avg.2020

Specijalini predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine, Miroslav Lajčak, ocenio je da današnji razgovori Beograda i Prištine na ekspertskom nivou nisu bili jednostavni, ali da predstavljaju korak napred ka normalizaciji odnosa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.