Kukan i Flekenštajn na sastancima sa SzS i PSG

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukan i Flekenštajn na sastancima sa SzS i PSG

Bivši poslanici Evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn sastali su se u sedištu delegacije EU u Beogradu sa predstavnicima vanparlamentarnpg Pokreta slobodnih građana, a zatim su na sastanak sa njima ušli i predstavnici Saveza za Srbiju. Članak Kukan i Flekenštajn na sastancima sa SzS i PSG se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSG: Kukana i Flekenštajna zanimao stav o bojkotu, za to je još prerano

Izvor: Danas, 30.Avg.2019

Bivši poslanici Evropskog parlamenta Eduard Kukan i Knut Flekenštajn sastali su se u sedištu delegacije EU u Beogradu sa predstavnicima Pokreta slobodnih građana, a zatim su na sastanak sa njima ušli i predstavnici Saveza za Srbiju. Sastanku je prisustvovao i šef delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.