Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Nov.2022, 11:14

Krajnji rok za postizanje sporazuma Beograda i Prištine mart 2023? Stano dao odgovor!

Stano je naglasio da sporazum o registarskim tablicama, koji je postignut ove nedelje “zaista utire put za krucijalni rad” na daljem procesu normalizacije između Beograda i Prištine. Portparol Evropske unije Peter Stano rekao je danas da EU ne postavlja veštačke rokove, a da Beograd i Priština odlučuju kada će biti spremni da dođu do konačnog datuma za […]
Vest Krajnji rok za postizanje sporazuma Beograda i Prištine mart 2023? Stano dao odgovor! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Da li posle sporazuma o tablicama sledi konačni dogovor Beograda i Prištine na proleće?

Izvor: Danas, 26.Nov.2022

Zvanični Beograd ima mehanizme da spreči postizanje konačnog sporazuma sa Prištinom, smatra politikolog Ognjen Gogić, koji napominje da je dogovor o rešavanju krize sa tablicama nužan, ali ne i dovoljan uslov za pregovore o konačnom sporazumu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.