Korak do dogovora?

Izvor: Danas, 19.Mar.2013, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korak do dogovora?

U Briselu bi danas trebalo da se održi sedmi krug dijaloga Beograda i Prištine na kome bi, prema nezvaničnim najavama, dogovori o severnom Kosovu trebalo da uđu u završnicu, što ne znači da će se rezultati pregovora odmah i obelodaniti, nezvanično kažu diplomatski izvori Danasa. Ketrin Ešton, visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU, najpre će odvojeno razgovarati s premijerima Srbije i Kosova Ivicom Dačićem i Hašimom Tačijem, posle čega će uslediti zajednički sastanak.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pojačana dinamika dijaloga

Izvor: Danas, 20.Mar.2013, 19:42

Sedmi krug dijaloga Beograda i Prištine juče je u Briselu počeo preokretom u dosadašnjem načinu rada, pa je najpre održan dvoiposatni razgovor „u troje“, posle čega je visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton imala odvojene surete s premijerima Srbije i Kosova...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.