KURTI PROVOCIRA I IZ BRISELA! Albanci preduzeli novi korak povodom otvaranja mosta u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 15:25

KURTI PROVOCIRA I IZ BRISELA! Albanci preduzeli novi korak povodom otvaranja mosta u Kosovskoj Mitrovici

Uprkos brojnim reakcijama Srba i međunarodne zajednice, pre svega Kfora i Evropske unije, Albanci i dalje preuzimaju korake

Odluka o otvaranju mosta u Kosovskoj Mitrovici, koju su prošlog četvrtka doneli albanski odbornici u lokalnoj skupštini dostavljena je Ministarstvu administracije i lokalne samouprave u privremenim prištinskim institucijama.

koji su kako kažu, u skladu sa njihovim zakonima na tzv. Kosovu.

Odluka kojom se traži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otvaranje mosta na Ibru dostavljena je Ministarstvu administracije lokalne samouprave, prenose mediji i preciziraju da je odluku uputila Skupština opštine Severna Mitrovica.

Kako se prenosi, konačnu odluku o otvaranju mosta na Ibru treba da donesu Ministarstvo unutrašnjih poslova u privremenim prištinskim institucijama, odnosno Dželjalj Svečlja u koordinaciji sa MALS-om.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.